Правна информация

Content
texte

Правна информация

Тази страница има за цел да Ви запознае с условията, при които може да ползвате сайта ни. Молим Ви да се запознаете с тях, преди да пристъпите към последващи действия. Използвайки сайта ни, Вие се съгласявате с настоящите Условия за ползване и приемате да ги спазвате. Ако не желаете да се съобразите с тях, молим да не ползвате нашия сайт.

 

Информация за нас

Настоящият сайт се управлява от и принадлежи на фирма Боарон БГ ЕООД (BOIRON BG EOOD) или още назована като („нас“, „ние“, „наш“). Компанията ни е учредена и функционира съгласно законодателството на Република България. Седалището и адресът ни на управление е следният: гр. София, 1111, жк. Гео Милев, бул. Шипченски проход 9, ет. 5, офис 11. Юридическото лице е вписано в Търговския регистър под ЕИК 200509017.

 

Достъп до сайта ни

Вашият достъп до сайта ни е временно разрешен, като си запазваме правото да го прекратим или да променим услугите, които Ви предлагаме на него. Споменатите действия можем да извършваме без предупреждение. Вие носите отговорност за това да се уверите, че лицата, които ползват сайта ни чрез интернет връзката Ви, са запознати и ще спазват нашите Условия за ползване.

 

Забранени начини на ползване

Имате право да ползвате сайта ни само за законни цели. Не са позволени:

  • Действия, които нарушават приложимото право: както местното и националното, така и международното;
  • Измамни или незаконни действия;
  • Изпращане на нежелана реклама или спам;
  • Извършване на хакерски действия или неразрешен достъп до системата ни.

 

Последна актуализация: юли 2020 г.